Η άμυνα οδηγός για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν

25/10/2021

Α.Ε. Σαντορίνης – Γ.Σ Αγία Παρασκευή 52-37

Με μία πολύ καλή άμυνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και με ωραίο μπάσκετ κατά διαστήματα η ομάδα της Σαντορίνης κατάφερε και πήρε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνος για τη φετινή σεζόν της Α2 Γυναικών της Ε.Ο.Κ.

Η ομάδα του Θοδωρή Μάμμου παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και όλα δείχνουν ότι θα είναι πλέον ανταγωνιστική στη συνέχεια.

Αξιοσημείωτο είναι η πολύ καλή παρουσία της Τσούπα Μεγκι .. και επίσης οι πρώτοι πόντοι της Κεβάνι στην Α2 .. αθλήτριες που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας μας, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια των έμπειρων αθλητριών που μας τιμούν με την παρουσία τους, μεταλαμπαδεύοντας την γνώση τους και την εμπειρία τους δίνοντας χώρο και συμμετοχή σε όλες τις νεαρές αθλήτριες μας, όπου σύσσωμοι όλοι στην ομάδα πιστεύουν & δείχνουν ότι θα είναι το επόμενο κεφάλαιο στις Εθνικές κατηγορίες για την Σαντορίνη!

Ο Coach της ομάδας μας Θοδωρής Μάμμος μετά το παιχνίδι δήλωσε τα εξής:

Το παιχνίδι κρίθηκε στην πολύ καλή μας άμυνα.
Στην επίθεση παιχνίδι με παιχνίδι θα βρίσκουμε τους αυτοματισμούς και σίγουρα θα βελτιωθούμε και σε αυτό το κομμάτι…
Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάντα στόχος μας είναι η νίκη καθώς και σιγά σιγά να μπούνε στο αγωνιστικό κομμάτι και οι γηγενής νεαρές κοπέλες μας.

Τι κρατάμε από το ματς; 
ΘΜ: “Αυτό πού προείπα.. Κρατάμε την καλή μας άμυνα
Τι θέλετε να βελτιώσετε;
ΘΜ:”Να βελτιώσουμε τα νεκρά διαστήματα και την επίθεση μας

ΑΕ Σαντορίνης -ΓΣ Αγ. Παρασκευής 52-37
16-09, 29-17, 42-29, 52-37
Διαιτητές: Γαραντζιώτης-Σίμα.

Α.Ε. Σαντορίνης (Μάμμος): Τσολακίδου, Τρούνι, Τσούπα 9(1), Σιγάλα 8, Αξιοπούλου 6, Ρεντζεπέρη 8, Κεβάνι 3(1), Αργυρού, Παπαμαρκάκη 4, Πετράκη, Παντζιαρίδη, Σπηλιώτη 14.