Ανακοίνωση σχετικά με την Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών

13/08/2022

Δυστυχώς για κάποιους.. τα ψέματα στέρεψαν..

Τα λόγια δεν βγαίνουν εύκολα.. ίσως να είναι και περιττά αλλά δυστυχώς πρέπει να κοιτάς κατάματα την αλήθεια και να προσγειώνεται στην πραγματικότητα .. όσο δύσκολη και εάν είναι αυτή!

Ζήσαμε στιγμές που δεν μετριούνται σε χρυσάφι.. χαρές & λύπες.. καλές & κακές στιγμές.. πρωταθλήματα ! παιδικού..πρωταθλήματα κορασίδων.. πρωτάθλημα Εφήβων.. συμμετοχή στα πανελλήνια πρωταθλήματα με οποιοδήποτε κόστος.. για τα παιδιά της Σαντορίνης.. πρωτάθλημα Ανδρών και συμμετοχή στην Γ Εθνική Ανδρών.. πρωταθλήματα Γυναικών & άνοδος σε εθνική κατηγορία..συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο κύπελλο Ελλάδος Γυναικών.. συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και παραμονή στην Εθνική κατηγορία μέσα σε 12 χρόνια πάντα και παντού με την αξία μας! Αθλητές και αθλήτριες μας .. άνοιξαν τα φτερά τους και πέταξαν προς το όνειρο συνεχίζοντας αυτό που εμείς μπορούσαμε να προσφέρουμε..την αγάπη για τον αθλητισμό.. την αγάπη για την καλαθοσφαίριση!

Οφείλουμε να προστατεύσουμε την ομαδα και τα πιστεύω μας .. διότι η ομαδα πρέπει να είναι πάντα μια οικογένεια..όπου πρέπει να πορεύεται με αξίες και ιδανικά!

Μετά λύπης δική μας..ενημερώνουμε ότι η ομαδα Μπασκετ του νησιού της Σαντορίνης.. δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών..!

Παραιτούμαστε λόγω αξιοπρέπειας από την Εθνική κατηγορία .. δεν υποχωρούμε , ούτε φοβόμαστε για το μέλλον.. διότι το μέλλον ανήκει στα παιδιά.. και αυτά είναι όπου θα μας δικαιώσουν. Αποχωρούμε από την Εθνική Κατηγορία με το κεφάλι ψηλά.. με οδηγό την αγάπη μας για όλα τα παιδιά της Σαντορίνης!

Επιστρέφουμε στην βάση μας μετά από ένα όμορφο ταξίδι..συνεχίζοντας να κάνουμε όνειρα!!