Τζάμπολ αγάπης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

13/12/2021

Αγαπητοί γονείς Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 διοργανώθηκε ίσως η πιο κορυφαία προπόνηση που έχει διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ!

Υποδεχθήκαμε για πρώτη φορά με μεγάλη χαρά και σεβασμό τον καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητής καλαθοσφαίρισης Γιάννης Τσουμπρής, όπου μαζί με τον γιο του Μιχάλη που βρίσκεται στο Φάσμα του Αυτισμού, δημιούργησαν το «Τζάμπολ της Αγάπης™».

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα εθελοντικής διδασκαλίας του μπάσκετ για τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής.
Σκοπός της «Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής» είναι η εκπαίδευση των παιδιών στα βασικά στοιχεία του μπάσκετ, η Συν-Εκπαίδευση τους με άλλα παιδιά, και η αποδοχή τους με την κατάργηση κάθε διαφορετικότητας, εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.
Η «Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή» ξεκίνησε την πορεία της το 2016 όπου ο Coach Γιάννης Τσουμπρής, με τη συντροφιά του Μιχάλη, φέρνουν στο ίδιο γήπεδο του μπάσκετ, όλα τα παιδιά (με ή χωρίς ειδικές ικανότητες) σε μία κοινή ομάδα, παίζοντας σε 3 σημεία του γηπέδου με 3 καλάθια.
Σήμερα είχαμε την χαρά.. να μάθουμε.. να δράσουμε και να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα παιδιά με στόχο να καταργήσουμε όλοι μέσα στο γήπεδο κάθε διαφορετικότητα!

Τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων του νησιού μας , μαζί με τα παιδιά της Α.Ε. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ μοιράστηκαν στιγμές της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής.
Η αγάπη ξεχείλισε και το χαμόγελο άστραψε στα πρόσωπα όλων των παιδιών!
Το νερό μπήκε στο αυλάκι και το ραντεβού μας με το “Τζάμπολ Αγάπης” ανανεώθηκε ήδη για το 2022.

«Όλα τα παιδιά γίνονται μία ομάδα, με μία μπάλα να τα ενώνει».