Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΑΕΣ για τη Σχολή Κριτών

13/12/2021

Στους σημερινούς για όλους δύσκολους καιρούς, υπάρχουν Άνθρωποι με Α κεφαλαίο, όπως η πρόεδρος του Συνδέσμου Κρίτων Καλαθοσφαίρισης Αττικής Κα Τάνια Μερίκα και ο Γενικός Γραμματέας κ Τάσος Αναστασόπουλος, όπου διαχρονικά είναι δίπλα στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, μεταλαμπαδεύοντας την λαμπρή πορεία της διαδρομής τους σε όλους όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με την καλαθοσφαίριση και συγκεκριμένα με τους κριτές!

Αφιλοκερδώς και ανά πάσα στιγμή βρίσκονται σε κάθε μέρος της Ελλάδας.. βοηθώντας μέσα από τις σχολές Κρίτων καλαθοσφαίρισης, στην άμεση ενημέρωση των νέων κανονισμών και ταυτόχρονα την εκπαίδευση νέων ανθρώπων.
Μέσα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία για την στήριξη και την ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων.. η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων μαζί με την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης , διοργάνωσαν σεμινάρια Κρίτων καλαθοσφαίρισης στο νησί της Σαντορίνης, όπου αξιολογήθηκαν παλιοί & νέοι κριτές , ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν τους αγώνες της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και τα πρωταθλήματα που πραγματοποιούνται στο νησί της Σαντορίνης!

Να ευχαριστήσουμε το ΔΑΠΠΟΣ για την παραχώρηση του χώρου όπου διεξήχθη το σεμινάριο και τον κ Κώστα Παπαδημητρόπουλο για την διευκόλυνση των σεμιναρίων!

Αγαπητή Τάνια & Αγαπητέ Τάσο, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο νησί του ηφαιστείου, είναι τιμή μας όποτε σας έχουμε κοντά μας,προσπαθώντας από κοινού να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στο νησί μας , αλλά και στις Κυκλάδες.