Κορίτσια για “Φίλημα”

21/11/2021
Αθλητική Ένωση Σαντορίνης  –  Κ.Α.Ο Μελισσίων  86-63

Μεγάλη νίκη για την ομάδα της ΑΕ Σαντορίνης πέτυχε απέναντι στην έμπειρη ομάδα του Κ.Α.Ο. Μελισσίων με τις Σαντορινιές από την αρχή του αγώνα να έχουν τον έλεγχο και με τη λήξη του ημιχρόνου να έχουν πάρει ήδη διαφορά 14 πόντων.
Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα με τη διαφορά να μεγαλώνει η ομάδα του Θ.Μάμμου να παίρνει το ροζ Φύλο Αγώνα με 86-63
Θ Μάμμος : “Είναι μια σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων τών κοριτσιών και τις δίνω συγχαρητήρια γιατί η νίκη συνοδεύτηκε και από πολύ καλή εμφάνιση.
Αρχίζει σιγά σιγά και αποδίδει και η επίθεση μας. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία κι εστιάζουμε στα λάθη που κάναμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.”
Αθλητική Ένωση Σαντορίνης  –  Κ.Α.Ο Μελισσίων  86-63
Διαιτητές: Εφραιμίδης-Τσαούση.
Δεκάλεπτα: 19-10, 45-31, 63-45, 86-63
Αθλητική Ένωση Σαντορίνης (Μάμμος) :   Τρούνι, Τσούπα Μ 17 (2) , Σιγάλα 16, Αξιοπούλου 9, Ρεντζεπέρη 17,  Κεβάνι, Παπαμαρκάκη 13 (3) , Σπυλιώτη 11(1), Πετράκη 3, Παντζιαρίδη, Τσαβδαρίδη, Τσούπα Π .
ΚΑΟ Μελίσσίων (Καλογερόπουλος Π – Καλογερόπουλος Χρ)  : Παναγιωτίδη 4, Βόσσου 12 (1), Ανδρικοπούλου 10 (2) , Πατέρα 2, Καραχάλιου 14, Κοιλιαρίδη 2, Τάρλα 2, Χιώτη 17, Μουτάφη, Τίγκα, Παρθενίου, Βελέντζα

Σύσσωμη η ΑΕΣ ευχαριστεί το κόσμο που προσήλθε στο γήπεδο καθώς και τις επιχειρήσεις που υποστηρίζουν τη προσπάθειά μας.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην της Βάσω Μπεσκάκη

Ως αθλήτρια ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του Σπόρτινγκ ενώ πρόσφερε τις υπηρεσίες της και στην Εθνική Ελλάδας για χρόνια, σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες και 35 φορές στην ομάδα γυναικών, σημαντικό γρανάζι της λειτουργίας της ΕΟΚ στο γραφείο των Εθνικών ομάδων και στις σχέσεις με τις διεθνείς ομοσπονδίες και τη FIBA. Τα τελευταία χρόνια είχε γίνει και κομισάριος σε διεθνείς διοργανώσεις, διευρύνοντας συνεχώς τους τομείς ενασχόλησής της με το άθλημα.