Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών: 25/10/2020, Πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση!

23/10/2020

Η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ.

Η ομάδα μας υποδέχεται τον Αθηναϊκό Αθλητικό Σύλλογο, μία από τις σημαντικότερες ομάδες για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ με σπουδαίες διακρίσεις.

Οι αθλήτριες και οι προπονητές μας ονειρεύονταν τη μέρα αυτή με τις κερκίδες του κλειστού μας γεμάτες από τους φίλους και τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης να απολαμβάνουν τις όμορφες στιγμές του αγώνα. Όμως είναι γνωστό πως εξαιτίας των υγειονομικών συνθηκών όλες οι αθλητικές συναντήσεις πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών.

Για να βρεθούμε όλοι κοντά στην ομάδα της Σαντορίνης στην πορεία της στην Α2 ζητήσαμε τη συνδρομή και συνεργασία του SPORTCYCLADES, που χρόνια τώρα καλύπτει ακούραστα όλα τα αθλητικά γεγονότα των νησιών μας. Με ειδική άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης το SPORTCYCLADES θα καλύψει με ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών για την περίοδο 2020 – 2021.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους και υποστηρικτές της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης που στηρίζουν και αυτήν την προσπάθειά μας!

Το ραντεβού μας για την Κυριακή 25/10/2020 στις 13:00 στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=fAV4f-2hU_0&feature=youtu.be

Καλή επιτυχία Σαντορίνη!