Τρίτη θέση στις Κυκλάδες για τον ΑΟ Άνδρου – Πρόκριση στον τελικό του FINAL4 Εφήβων για τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια

14/07/2020

Ο ημιτελικός αγώνας του FINAL4 Εφήβων της ΕΣΚΚ μεταξύ του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια που ήταν και ο τυπικά γηπεδούχος και του ΑΟ Άνδρου που πραγματοποιήθηκε εχθές στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ  ολοκληρώθηκε με αποτέλεσμα  84-68.

Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης συγχαίρει τους αθλητές και τις αποστολές των δύο ομάδων για τον όμορφο αγώνα που μας χάρισαν.

Το αποτέλεσμα έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό του FINAL4 στον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια ως αντίπαλο του τμήματος Εφήβων της ομάδας μας. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 19:30 στο κλειστό μας γυμναστήριο κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Ο ΑΟ Άνδρου σημειώνοντας εξαιρετική παρουσία στις τελικές διοργανώσεις της ΕΣΚΚ  για την περίοδο 2019 -2020 κατέλαβε την τρίτη θέση στις Κυκλάδες.

Μετά το πέρας του ημιτελικού πραγματοποιήθηκε η απονομή του χάλκινου μεταλλίου, του αναμνηστικού επάθλου και των επαίνων συμμετοχής στην ομάδα του ΑΟ Άνδρου σε ειδική ξεχωριστή τελετή λόγω των συνθηκών.

Αφού παρακολούθησαν τους αγώνες και ενθάρρυναν με την παρουσία τους τις δύο ομάδες, την τελετή απονομής τίμησαν με την συμμετοχή τους ο Έπαρχος Θήρας κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας, ο Αντιδήμαρχος Θήρας κ. Γεώργιος Στεφανάκης, ο Πρέδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Βασίλειος Αλαφούζος και η Αντιπρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κα Μαρία Αγγελάκη οι οποίοι συνεχάρησαν τους αθλητές για τη συνολική τους προσπάθεια.