Στο νησί μας το FINAL4 Εφήβων της ΕΣΚΚ!

12/07/2020

Το επόμενο διήμερο, Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Ιουλίου, η Σαντορίνη θα φιλοξενήσει το Final 4 Εφήβων της ΕΣΚ Κυκλάδων 2019-2020 και τις αποστολές των ομάδων του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια από τον Νότιο Όμιλο και του ΑΟ Άνδρου από τον Βόρειο Όμιλο.

Το πρόγραμμα και οι κανονισμοί διεξαγωγής του Final4 έχουν διαμορφωθεί ώστε να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της ΕΟΚ βάσει των οδηγιών της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών. Με φροντίδα των διοργανωτών θα μεταδοθούν μέσω live-streaming ώστε να τους παρακολουθήσουν οι φίλοι του μπάσκετ.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει μόνο έναν ημιτελικό μεταξύ των ομάδων ΑΠΑΣ Τα Φανάρια και Α.Ο. Άνδρου τη Δευτέρα 13 Ιουλίου στις 19:30 καθώς η ομάδα του ΤΑΚ Περιστεριώνα απέσυρε τη συμμετοχή της.

Η ομάδα μας καλείται να διεκδικήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή Κυκλάδων στον τελικό της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ την Τρίτη 14 Ιουλίου στις 19:30 με αντίπαλο τον νικητή του Ημιτελικού.

Το Final4 συνδιοργανώνει η ομάδα μας, ως μέλος της ΕΣΚ Κυκλάδων, με τον ΔΑΠΠΟΣ.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλούς αγώνες και καλή διαμονή στη Σαντορίνη!