Ευανθία Μάλτση …Μια αξέχαστη επίσκεψη!

11/07/2020

Την εξαιρετική τιμή της επίσκεψης της κορυφαίας Ελληνίδας αθλήτριας όλων των εποχών Εβίνας Μάλτση, που υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, είχε εχθές η ομάδα μας.

Η Εβίνα Μάλτση, που επέλεξε το νησί μας για λίγες μέρες ξεκούρασης, συνάντησε τις αθλήτριες του τμήματος Γυναικών που συνεχίζουν το πρόγραμμα προπονήσεων ενόψει της συμμετοχής τους στην Α2 Εθνική Κατηγορία την επόμενη χρονιά καθώς και τους αθλητές του εφηβικού τμήματος που βρίσκονται σε αγωνιστικούς ρυθμούς λίγο πριν το FINAL4 Εφήβων της ΕΣΚΚ.

Η Εβίνα Μάλτση γεννήθηκε και γνώρισε το μπάσκετ στη Γουμένισσα. Με σωστή καθοδήγηση, ενθάρρυνση και σκληρή δουλειά κατάφερε να ανέβει στην κορυφή του γυναικείου μπάσκετ.

Με ρεαλιστική προσέγγιση παρουσίασε στους αθλητές μας την αθλητική της πορεία, τις δυσκολίες, την αυτοπειθαρχία, τις θυσίες, τη σκληρή δουλειά και προσήλωση με την οποία εργάστηκε για να απολαύσει και να χαρεί τις μεγάλες στιγμές της αθλητικής της καριέρας, τις μεγάλες στιγμές στην Εθνική μας Ομάδα.

Οι συμβουλές και οι παραινέσεις της, πολύτιμες για τα νέα παιδιά όχι μόνο για τον τρόπο που εξελίσσονται ως αθλητές αλλά για τη στάση ζωής τους γενικά.

Εκτός από τις αθλήτριες, τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας την κυρία Μάλτση καλωσόρισαν με θερμά λόγια και αναμνηστικά της ομάδας και του νησιού μας ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Βασίλης Αλαφούζος, ο Πρόεδρος κ. Βαλάντης Βλαβιανός και τα μέλη της διοίκησης της ΑΕ Σαντορίνης, τονίζοντας ότι η λαμπρή της παρουσία στο αθλητικό στερέωμα έγραψε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού και διεθνούς μπάσκετ.