Συνάντηση με τον Έπαρχο Θήρας κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα

02/07/2020

Με μία ευχάριστη επίσκεψη στο κλειστό γυμναστήριο έκλεισαν οι προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας για την ομάδα μας.

Για μία ακόμη φορά η συνάντηση των αθλητών, των προπονητών και των μελών του ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης με τον Έπαρχο Θήρας κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα ήταν ιδιαίτερα εγκάρδια και ενδιαφέρουσα.

Ο Έπαρχος Θήρας συνεχάρη κάθε τμήμα χωριστά για τις αγωνιστικές επιτυχίες της δύσκολης φετινής χρονιάς που απέφεραν ως καρπούς την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία για το τμήμα Γυναικών, για πρώτη φορά στην ιστορία των Κυκλάδων, καθώς και τη συμμετοχή στα δύο FINAL4 της ΕΣΚΚ για τα τμήματα Εφήβων και Κορασίδων.

Τόνισε ότι παρακολουθεί από κοντά τις δραστηριότητες του συλλόγου και την προσεκτική και συνεπή δουλειά που γίνεται σε βάθος χρόνου από όλα τα μέλη του ώστε τα νέα παιδιά της Σαντορίνης να απολαμβάνουν τη χαρά και τα οφέλη του αθλητισμού.

Μετά από το μεγάλο διάστημα της διακοπής των αθλητικών δραστηριοτήτων πολλά ήταν τα θέματα προς συζήτηση. Ο κ. Δαρζέντας ενημερώθηκε από το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τους κανονισμούς και τα πρωτόκολλα που ακολουθούνται σε προπονητικό και αγωνιστικό επίπεδο και για την απαιτητική νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί για τα αθλητικά σωματεία.

Και όπως πάντα χάρισε απλόχερα στους νεαρούς αθλητές της ομάδας μας συμβουλές ως εκπαιδευτικός που εξακολουθεί να υπηρετεί το λειτούργημά του με κάθε αφορμή.