Επιστροφή στις προπονήσεις και για αθλητές κάτω των 13 ετών

15/06/2020

Αγαπητοί γονείς και μέλη του Συλλόγου,

Η επιστροφή στις αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας μας συνεχίζεται με την έναρξη των προπονήσεων για τους αθλητές κάτω των 13 ετών. (Έτη γέννησης 2008 – 2014).

Η διαδικασία επιστροφής θα γίνει με αυστηρή τήρηση των οδηγιών και συστάσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΟΔΥ.

Α. Προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης

– Για τους αθλούμενους άνω των 13 ετών και για όλους τους αθλητές που έχουν αγωνιστικό δελτίο ισχύουν οι οδηγίες της ανακοίνωσής μας με ημερομηνία 31.05.2020

– Για αθλούμενους/ες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης. Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση με την εγγραφή από τον συνοδό των στοιχείων του αθλητή στον Κατάλογο Εισερχομένων Εξερχομένων που διατηρεί η εγκατάσταση, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.

Πριν από την πρώτη προπόνηση θα συμπληρώνεται το παρακάτω έντυπο:

https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf

Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που αθλούμενος/η έχει νοσήσει από τη λοίμωξη COVID-19 και επιθυμεί να αθληθεί εντατικά θα πρέπει να εξετάζεται από καρδιολόγο, καθώς ο ιός δύναται να προκαλέσει καρδιακές βλάβες.

Β. Υπογραφή στον Κατάλογο Εισερχομένων – Εξερχομένων του γηπέδου

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΠΠΟΣ θα καταγράφονται κατά την είσοδο και έξοδό τους οι εισερχόμενοι και εξερχόμενοι με τα στοιχεία επικοινωνίας τους σε κάθε προπόνηση και θα δηλώνουν αν έχουν κάποιο από τα συμπτώματα της Νόσου.

Για τους ανήλικους αθλητές στην κατάσταση εισερχομένων πριν από την έναρξη κάθε προπόνησης θα πρέπει να υπογράφει γονέας, κηδεμόνας ή ενήλικος συνοδός με την ταυτότητά του.

Γ. Νέο πρόγραμμα προπονήσεων από 15.06.2020

Οι προπονήσεις των τμημάτων θα διεξαχθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία και θα ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη.