Σωστά βήματα… εντός και εκτός γηπέδου

18/02/2020

Με θέμα «Σωστά βήματα … εντός και εκτός γηπέδου!» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ η δεύτερη θεματική εκδήλωση στο πλαίσιο του εσωτερικού τουρνουά ακαδημιών «Εὖ ἀγωνίζεσθαι».

Σε μία προσπάθεια ενημέρωσης και εκπαίδευσης των μικρών αθλητών μας για τον τρόπο ασφαλούς μετακίνησης βρέθηκαν δίπλα μας συνοδοιπόροι με γνώση, εμπειρία και θέληση να μεταφέρουν στα παιδιά το μήνυμα ότι η προστασία της ζωής και της ακεραιότητάς τους είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για το μέλλον και την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Ο Έπαρχος Θήρας κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας, ο Αντιδήμαρχος Θήρας και πρώην Περιφερειακός Διοικητής Κυκλάδων κ. Γρηγόριος Μαντούσης και ο εν αποστρατεία Υποδιευθυντής Τροχαίας κ. Μάρκος Αλεφραγκής, μέλη της ομάδας Ε.Π.Τ.Α. (Εθελοντές Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων) ανταποκρίθηκαν άμεσα και με ιδιαίτερη ευαισθησία στο κάλεσμά μας.

Μεταφέροντας εμπειρία και γνώση ετών και δίνοντας ουσιαστικές συμβουλές στα παιδιά για τις καθημερινές τους μετακινήσεις επισήμαναν τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε ένα πολυσύχναστο νησί με μεγάλη κυκλοφοριακή επιβάρυνση.

Στο τέλος της εκδήλωσης ένας μικρός περιεκτικός οδηγός με πληροφορίες για την ασφαλή μετακίνηση με όλα τα μέσα που συνήθως χρησιμοποιούν μοιράστηκε σε όλους τους αθλητές.

Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης ευχαριστεί θερμά τους ομιλητές της εκδήλωσης για την πολύτιμη συμβολή τους και θεωρώντας ότι ήταν το πρώτο κοινό μας βήμα πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα υπάρξει δυνατότητα για περισσότερες κοινές δράσεις!