Με βήματα σταθερά συνεχίζει το Τμήμα των Κορασίδων μας την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Κ.. Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου υποδέχτηκε την ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση έχτισε μεγάλη διαφορά από το πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας τη νίκη με ευκολία. Από τη δεύτερη περίοδο οι νεότερες αθλήτριες πέρασαν στο παρκέ και πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες.

Το φύλλο αγώνα:

ΕΣΚΚ Κορασίδων Β΄ όμιλος
Α.Ε. Σαντορίνης – Πανναξιακός Α.Ο.Ν. 51-19

Ημίχρονο 22-4, Τελικό αποτέλεσμα 51-19
Διαιτητές : Ποιμενίδης, Κασάπη

ΑΕ Σαντορίνης (Χατζηαυγουστίδης): Σεϊτάι Σ.1, Αργυρού   Μ.2,  Ξαγοράρη Α.6, Τζούρου Μ., Γούσια Κ.8, Βαρβαρήγου Αν.1, Παπαϊωάννου Φ.18, Φουστέρη Δ.5, Χάλαρη Αν.4, Σελάμι Τζ.6, Τσολακίδου Αλ., Παντζιαρίδη Ευθ.

Πανναξιακός ΑΟΝ (Παπαβασιλείου): Βερυκόκκου Α.   Κρητικού Ι.3., Σιδέρη Μ., Βάβουλα Α. 4, Αγγελή Α., Δημαρη Ε., Βάβουλα Κ.3, Αυγερινού Α., Δέτση Α.3, Σιδέρη Λ.6, Ανεβλαβή Ν.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη των οικογενειών και τους φίλους της ΑΕΣ που παρακολούθησαν τον αγώνα και βρίσκονται πάντοτε δίπλα στις αθλήτριές μας!

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου οι Κορασίδες μας είχαν κάθε λόγο να διασκεδάσουν με την ψυχή τους και να γιορτάσουν με κέφι με όλους τους καλούς φίλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, στο αποκριάτικο πάρτυ της Α.Ε. Σαντορίνης που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα “The Pure” στα Φηρά.

Share...Share on FacebookTweet about this on Twitter