Το βράδυ του Σαββάτου 2/12 στο πρώτο χρονολογικά παιχνίδι, οι Άνδρες της ΑΕ Σαντορίνης αντιμετώπισαν τα Φανάρια σε έναν αγώνα που για 3 δεκάλεπτα φαινόταν ότι κρατούσαν στα χέρια τους τη νίκη. Όμως η κούραση και η έλλειψη καθαρού μυαλού στο τέλος του αγώνα, σε συνδυασμό με ένα ξέσπασμα από τα 6,75 από τους Ναξιώτες, τελικά έφεραν την ήττα για την ομάδα της Σαντορίνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της ΑΕΣ αγωνίσθηκε χωρίς έξι βασικούς παίκτες και η αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε στη Νάξο μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρει στον προπονητή Κώστα Αξιώτη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το φύλλο αγώνα:

ΕΣΚΚ Ανδρών Β’ όμιλος
Α.Π.Α.Σ. Τα Φανάρια – Α.Ε. Σαντορίνης 85-74
Δεκάλεπτα (23-24, 16-23, 22-17, 24-10)
Διαιτητές: Κιουλάφας-Θεοδοσίου

ΑΠΑΣ Τα Φανάρια (Μάμμος): Μαργαρίτης 8, Κιόσκου 20(2), Σειντίνι, Χουζούρης 7, Προμπονάς 1, Αθανασιάδης 8, Ελευθερίου 1, Χάρος 26(2), Γιαμούρης 2, Βουτυρόπουλος 12(2), Ναυπλιώτης, Μελάς
ΑΕ Σαντορίνης (Αξιώτης): Ρούσσος, Βαρβαρήγος 2, Δεββές 10, Κατηκαρίδης 3, Μιχαλέλης 6, Φερατάι, Μουρατίδης 2, Πεταλωτής 2, Λάτσε 4(1), Παπαδόπουλος 33(1), Αντωνόπουλος 10(1), Παπαβασιλείου 2.

     

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Κυριακής 3/12 η ομάδα μας έδειξε μια νευρικότητα στην επίθεση, με τις παίκτριες να καταφεύγουν κυρίως σε ατομικές προσπάθειες. Σε συνδυασμό με την άμυνα που δεν ήταν στο επίπεδο που έχουμε συνηθίσει, είχε ως αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με σκορ 20-23.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι επιλογές των κορασίδων της ΑΕΣ στην επίθεση ήταν αποτελεσματικές και η άμυνα βελτιωμένη. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα μας να χτίσει μια διαφορά, έτσι ώστε ο προπονητής να ανοίξει λίγο το rotation και να δώσει χρόνο συμμετοχής και στα πιο μικρά κορίτσια. Το παιχνίδι έληξε με τις νεαρές αθλήτριες να αγκαλιάζονται και να αλληλοσυγχαίρονται.  Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Πανναξιακού, η οποία αγωνίστηκε με μόλις 6 παίκτριες, που όμως παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα.

Το φύλλο αγώνα:

ΕΣΚΚ Κορασίδων Β΄ όμιλος
Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΕ Σαντορίνης 34-43
Δεκάλεπτα ( 08-09, 12 – 14, 6 – 12, 8 – 9)
Διαιτητής : Θεοδοσίου

Πανναξιακός ΑΟΝ (Παπαβασιλείου):Κρητικού Ιωάν., Βερυκόκκου Αν. 2, Βάβουλα Κατ. 8, Βάβουλα Καλ. 8, Δέτση Αν. 16,  Ανεβλαβή Ν.
ΑΕ Σαντορίνης (Χατζηαυγουστίδης): Τσολακίδου Αλ. 3, Σελάμι Τζ.  1, Χάλαρη Αν. 12, Φουστέρη Δ. 6, Παπαϊωάννου Φ. 17, Σκαπινάκη Ν. 2, Βαρβαρήγου Αν. 2, Γούσια Κ. , Τζούρου Μ.  Ξαγοράρη Α.  Φύτρου Κ. Σεϊτάι Σ.

       

Την αποστολή των τμημάτων μας συνόδευσαν οι προπονητές Κώστας Αξιώτης και Παναγιώτης Χατζηαυγουστίδης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιάννης Καφούρος, η Ειδική Γραμματέας της ΑΕΣ κα Αγγελική Γεωργαντοπούλου, o Γενικός ΄Εφορος Τμημάτων κ. Αναστάσης Κλαδιανός και ο Έφορος του τμήματος των Κορασίδων κ. Άρης Αντιμισάρης.

Ευχαριστούμε θερμά την Blue Star Ferries και την NST Travel που φρόντισαν για τη μετακίνηση της αποστολής μας και για μία ακόμη αγωνιστική χρονιά βρίσκονται δίπλα στην ομάδα μας!

  

Share...Share on FacebookTweet about this on Twitter