Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προτείνει ένα πρόγραμμα αθλητικής δράσης, κατάλληλο για την ελεύθερη από αγωνιστικές υποχρεώσεις περίοδο (off – season training period), για νέους αθλητές που ηλικιακά ανήκουν στα τμήματα εφήβων, παίδων, κορασίδων και προαγωνιστικό.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ατομική βελτίωση των αθλητών σε θέματα τεχνικών ικανοτήτων και συντονισμού, στην ενίσχυση των φυσικών χαρακτηριστικών (ταχύτητα, ευλυγισία, έκρηξη, ενδυνάμωση), στη διατήρηση και βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Για την εκγύμναση των αθλητών θα αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. ενώ ειδικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, που διατίθεται στην παραλία του Μονόλιθου, όπου δίνεται η ευκαιρία για φυσική άσκηση υψηλών προδιαγραφών πρωινές και απογευματινές ώρες.

Το πρόγραμμα θα εξελιχθεί σε τρεις περιόδους  των είκοσι ημερών 12/6 έως 02/07, 05/07 έως 25/07 και 31/07 έως 20/08. Οι αθλητές μπορούν να επιλέξουν τη συμμετοχή τους σε μία από αυτές ή και στις τρεις περιόδους. Το κόστος για κάθε περίοδο είναι 65 € ανά αθλητή και θα υπάρξει έκπτωση αν ο αθλητής παρακολουθήσει και τις τρεις περιόδους. Οι αθλητές με την εγγραφή τους θα παραλαμβάνουν t-shirt και καπέλο του προγράμματος.

Για τους ανήλικους αθλητές η αίτηση υποβάλλεται από τον γονέα/κηδεμόνα.

Πληροφορίες και εγγραφές:

Προπονητής Κωνσταντίνος Αξιώτης, Τηλ. 6934743181, 6972669078

Αγγελική Γεωργαντοπούλου, Τηλ. 6974307891

Θερινό Πρόγραμμα Α.Ε.Σ. 2017

 

 

 

Share...Share on FacebookTweet about this on Twitter