Τη Δευτέρα 11/12 ολοκληρώθηκε η επιστροφή της αποστολής μας από την Πάρο.

Η αθλήτριά μας Ναταλία Σκαπινάκη, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής και δύο συνοδοί της αποστολής μας επέστρεψαν μία μέρα αργότερα, καθώς οι ιατροί του Κ.Υ. Πάρου έκριναν αναγκαία τη σύντομη νοσηλεία της. Μετά την επιστροφή της στη Σαντορίνη η αθλήτριά μας υποβάλλεται σε συμπληρωματικές εξετάσεις σύμφωνα με τις υποδείξεις των ιατρών. Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕ Σαντορίνης της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση! Ευχαριστούμε το ιατρικό προσωπικό της Πάρου για την υποστήριξη που προσέφεραν στην αθλήτριά μας και τις νεαρές αθλήτριες του ΑΟ Πάρου για την ευχάριστη παρέα που της κράτησαν κατά την παραμονή της στο Κ.Υ.

Στο αγωνιστικό μέρος για τους Παίδες

Το βράδυ του Σαββάτου 9/12 το Παιδικό μας τμήμα επικράτησε του τυπικά γηπεδούχου Πλοηγού Αντιπάρου στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Κλειστή Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας. Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος ΕΣΚΚ κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών με γρήγορους ρυθμούς και θεαματικές φάσεις. Η ομάδα μας, παρόλο που αγωνίστηκε με απουσίες βασικών παικτών, στο τέλος του ημιχρόνου κατάφερε να αποκτήσει προβάδισμα που διατήρησε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Το φύλλο αγώνα

Πλοηγός Αντιπάρου – ΑΕ Σαντορίνης, Παίδων, Τελικό αποτέλεσμα 53 – 58

Δεκάλεπτα: 13-13, 8-13, 17-17, 15-15.

Διαιτητές: Κιουλάφας -Παπαδημητρόπουλος

ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ (Αγγελάκος Β.): Μαρινάτος Δ., Φαρούπος Α.3, Πατέλης Δ., Παλαιολόγος Θ. 13(2), Φαρούπος Χ.15, Κεμεντζόπουλος Ι., Κοκάι Α. 3, Καλάργυρος Μ. 10, Σκιαδάς Χ. 2, Τριαντάφυλλος Η.5, Χιούσα Ν., Παλαιολόγος Α. 2.

Α.Ε. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Πεταλωτής Χ.), Βλαβιανός Ν.9, Διαμαντής Α., Μουρατίδης Χ., Νασούλας Φ.22, Παγώνης Α., Καβαλάρης Κ.16, Ξαγοράρης Α., Παπαδόπουλος Α.7, Καραμολέγκος Α., Γρηγοριάδης Ι., Παπαδάς Γ.4

Στο αγωνιστικό μέρος για τις Κορασίδες

Το πρωί της Κυριακής 10/12 το τμήμα των Κορασίδων μας αντιμετώπισε το αντίστοιχο τμήμα του ΑΟ Πάρου στον τρίτο αγώνα του για το φετινό πρωτάθλημα. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες. Στη συνέχεια οι αθλήτριές μας, σε ένα δεκάλεπτο με πολλά λάθη και χωρίς επιτυχία στις επιθετικές τους προσπάθειες είδαν το δεύτερο δεκάλεπτο να περνάει χωρίς να σημειώσουν ούτε ένα πόντο στον πίνακα. Στο τρίτο δεκάλεπτο επανήλθαν στη δράση και με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά που είχε δημιουργηθεί.

Το φύλλο αγώνα:

Α.Ο.  Πάρου – Α.Ε. Σαντορίνης, Κορασίδων,  Τελικό αποτέλεσμα  44-31

Τα δεκάλεπτα:  11-11, 14 – 0, 13 – 9,  6 – 11

Διαιτητές: Κιουλάφας -Παπαδημητρόπουλος

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ ( Αλιπράντη): Καλακώνα Β.9,  Φλέσσα-Δρακάνη Δ.8,  Καλακώνα Αγγ.5,  Κουρμούκη Αρ.2,  Αλιπράντη Δ.12, Βιώνη Φ., Μπίζα Φ., Ιωαννίδου Αλ.8, Πάσσαρη Μ.

Α.Ε. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Χατζηαυγουστίδης): Χάλαρη Αν.14 , Φουστέρη Δ.2 , Παπαϊωάννου Φ.12, Σκαπινάκη Ν. , Γούσια Κ.1, Σελάμι Τζ.2, Τζούρου Μ., Ξαγοράρη Αρ.,  Βαρβαρήγου Αν.,  Τσολακίδου Αλ., Φύτρου Κ., Χάλαρη Μ.

Τις αποστολές των τμημάτων μας συνόδευσαν οι προπονητές Κώστας Αξιώτης, Χάρης Πεταλωτής και Παναγιώτης Χατζηαυγουστίδης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιάννης Καφούρος, η Ειδική Γραμματέας της ΑΕΣ κα Αγγελική Γεωργαντοπούλου, o ΄Εφορος  του Παιδικού τμήματος κ. Νίκος Βλαβιανός και ο Έφορος του τμήματος των κορασίδων κ. Άρης Αντιμισάρης.

Ευχαριστούμε θερμά την Blue Star Ferries και την NST Travel που φρόντισαν για τη μετακίνηση των αποστολών μας!

Share...Share on FacebookTweet about this on Twitter