Την Κυριακή 17/12, στην τελευταία αναμέτρηση του 2017, το ανδρικό τμήμα της ομάδας μας επικράτησε άνετα  του φιλοξενούμενου Μαρπησσαϊκού.

Με σύνθεση που περιελάμβανε όλες τις αγωνιστικές ηλικίες των αθλητών της ΑΕΣ, η ομάδα μας πέτυχε σημαντικό προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι παίκτες του Μαρπησσαϊκού δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις στην πίεση που δέχονταν από τις απανωτές επιθετικές ενέργειες των παικτών της ΑΕΣ. Έχοντας το πλεονέκτημα μιας διαφοράς 30 πόντων στο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος του αγώνα δοκιμάστηκαν πολλά πιθανά σχήματα. Οι αθλητές των μικρότερων ηλικιών πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής και σημειώνοντας εξαιρετική απόδοση δικαίωσαν τις επιλογές του προπονητή τους.

Το φύλλο αγώνα:

ΕΣΚΚ Ανδρών Β’ όμιλος
Α.Ε. Σαντορίνης – Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός, Ανδρών, Τελικό αποτέλεσμα 91-62
Δεκάλεπτα (32-13, 22-11, 24-15, 13-23)
Διαιτητές: Ποιμενίδης, Γαβαλάς

ΑΕ Σαντορίνης (Αξιώτης): Ρούσσος 8, Βλαβιανός 7, Φέγγης 1, Κατηκαρίδης 2, Νασούλας 3, Λουίζι 25,  Μουρατίδης 2, Λάτσε 9, Παπαδόπουλος Αλ. 2, Παπαδόπουλος Ευ. 24, Πεταλωτής 4, Παπαβασιλείου 4.

Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός (Μουρογιάννης): Μαρινάκης 5, Γεωργίτσος 4, Χριστόφορος Δομ. 3, Χριστόφορος Ιωάν. 1, Χριστόφορος Δημ. 7, Πιπέρογλου, Γαβαλάς 2, Κληρονόμος 2, Καπαρός 13, Παντελαίος 12, Ξανθόπουλος 4, Σκιαδάς 9

Η οικογένεια της ΑΕ Σαντορίνης ευχαριστεί όλους τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξη και την παρουσία τους στο Κλειστό Γυμναστήριο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2018, μετά τη σύντομη ανάπαυλα των χριστουγεννιάτικων διακοπών!

Share...Share on FacebookTweet about this on Twitter